Aluminium ramen en deuren

Aluminium is onze grondstof en al meer dan veertig jaar werken we samen met sterke partner Schüco. Wij zijn uitgegroeid tot Schüco specialist in Nederland. We kennen de Schüco materialen en producten van binnen en van buiten en altijd zijn we als eerste geïnformeerd over Schüco ontwikkelingen en productinnovatie. Wij bewegen daarin mee en gooien daar onze eigen inventiviteit nog bovenop.

Onze producten dragen bij aan een prettig leefklimaat in kantoren. Wij bieden ramen en deuren die goed isoleren en een hoge geluidsreductie hebben. Ze blijven altijd gemakkelijk te bedienen ook bij intensief gebruik. Een groot voordeel van aluminium, de basis van al onze kozijnen, is dat het weinig onderhoud vergt en lang mooi blijft. We kunnen tevens kogel- en brandwerende puien vervaardigen: denk bijvoorbeeld aan bankgebouwen of overheidsinstellingen.

Aluminium ramen en deuren hebben vele voordelen:

  • Vaak wordt het aluminium behandeld met synthetische materialen, dit zorgt ervoor dat de ramen en deuren goed warmte isoleren.
  • Aluminium ramen en deuren zijn erg duurzaam. Als ze zijn geanodiseerd zijn ze bestand tegen roesten. Omdat ze erg hard zijn zullen ze niet snel kapot gaan.
  • Aluminium ramen en deuren zijn erg onderhoudsvriendelijk. Ze zijn kleurvast, roesten niet en er komen zelden of nooit krassen of beschadigingen op. Dit betekend dat het onderhoud van een aluminium raam of deur beperkt is tot het schoonmaken.
  • Aluminium is waterdicht en winddicht.
  • Omdat aluminium ramen en deuren erg duurzaam zijn, en nooit vervangen hoeven te worden, zijn ze erg milieu-vriendelijk. Als een raam of deur vervangen wordt, kan het aluminium weer opnieuw worden gebruikt. Er is dus bijna geen afval.

Onze producten:
Schüco AWS 65 / 65mm. geïsoleerd
Schüco AWS 70 / 70mm. hoog geïsoleerd
Schüco AWS 75 / 75mm. super geïsoleerd
-Schüco ADS HD
-Schüco ADS 90.SI

Toebehoren:
-Schüco handgrepen en grendels
AWS-Avantec verdektliggend raambeslag
Schüco Bediening en onderhoud

Projecten:
Zie onze referentieprojecten

schwing_und_wendefl~25C3~25BCgel_850x850_gallery_1 ads_hd_gallery

 


Schuif- en vouwwandsystemen

Aluminium schuif- en vouwschuifdeuren met een uitstekende thermische isolatie zorgen voor nieuwe bewegingsruimte. Alles wordt één geheel met de tuin en het terras, waardoor u uw woonruimte vergroot. Dankzij de extreme stabiliteit van aluminium zijn constructies mogelijk met slanke profielen en bijzonder grote glasoppervlakken, die een maximum aan transparantie en lichtinval creëren. Wie zou er niet met een paar snelle ingrepen de woon- of werkruimte groter willen maken.

Voor binnen toepassingen bieden de niet geïsoleerde schuifdeuren van Schüco tal van nieuwe vormgevingsconcepten. Door hun consistente design laten beide systeemuitvoeringen zich naadloos met elkaar combineren.

Onze producten:
Schüco Schuifdeuren ASS 50/ aluminium schuifsysteem 50mm. geïsoleerd
Schüco Schuifdeuren ASS 70 FD/ aluminium vouwwandsysteem 70mm. geïsoleerd
Schüco Schuifdeuren ASS 70 HI/ aluminium schuifsysteem 70mm. hoog geïsoleerd
Schüco Schuifdeuren ASS 77 PD.HI/ aluminium schuifsysteem 77mm. hoog geïsoleerd
Schüco Schuifdeuren ASS 80 FD.HI/ aluminium vouwwandsysteem 80mm. hoog geïsoleerd

 

 

 

 

 


Vliesgevelsystemen

De gevel bepaalt de uitstraling van het pand. Met vliesgevels kunt u unieke een uitstraling meegeven aan uw pand. Alles is mogelijk met het kwalitatief hoogwaardige Schüco vliesgevelsysteem.

De Schüco vliesgevelsystemen FWS 50 en  FWS 60 luiden een nieuwe norm in als het gaat om de combinatie tussen design en duurzaamheid enerzijds en een efficiënte productie anderzijds. Bij het verder ontwikkelen van de bestaande gevelsystemen – met hun kenmerkende overlappende regelconstructie voor een gegarandeerde ontwatering – is goed gekeken naar de optimalisatie tijdens de verwerking en de montage op de bouw. En het gaat soms over kleine details, zoals geprefabriceerde systeemcomponenten die allen bij elkaar opgeteld de fabricage wezenlijk sneller en rationeler maken.

In deze Schüco FWS 50 en FWS 60 zijn verschillende aanzichtbreedten en combinatie mogelijkheden. Om aan de hoge eisen ten aanzien van de thermische isolatie tegemoet te komen is ook een SI-uitvoering mogelijk, waarmee Passiefhuis niveau wordt behaald.

Nieuwe systeemcomponenten maken ook de montage op de bouwplaats rationeler. Een voorbeeld is het innovatieve concept voor de bouwkundige aansluiting, wat de betrouwbaarheid zeer ten goede komt en faalkosten worden vermeden.

Extreem grote ruiten met dito hoge glasgewichten kunnen door een nieuw assortiment glasdragers moeiteloos worden afgedragen en ook hier geldt dat de verwerking preciezer en sneller plaatsvindt.

Onze producten:
Schüco vliesgevels FW50-60/aluminium gevelsysteem 50mm. geïsoleerd
-Schüco vliesgevels FW50SI-60SI / aluminium gevelsysteem 50mm. – 60mm. super geïsoleerd

passivhausfassade_1_gallery previewImageNieuwsarchief

Gepubliceerd: | bekijk >
Gepubliceerd: | Projectpresentaties in Façades 2022! bekijk >
Gepubliceerd: | Heb jij een goed gevelgevoel? bekijk >
Gepubliceerd: | De veiligheidsladder in theorie en praktijk bekijk >