Aluminium ramen en deuren

Aluminium is onze grondstof en al meer dan veertig jaar werken we samen met sterke partner Schüco. Wij zijn uitgegroeid tot Schüco specialist in Nederland. We kennen de Schüco materialen en producten van binnen en van buiten en altijd zijn we als eerste geïnformeerd over Schüco ontwikkelingen en productinnovatie. Wij bewegen daarin mee en gooien daar onze eigen inventiviteit nog bovenop.

Onze producten dragen bij aan een prettig leefklimaat in kantoren. Wij bieden ramen en deuren die goed isoleren en een hoge geluidsreductie hebben. Ze blijven altijd gemakkelijk te bedienen ook bij intensief gebruik. Een groot voordeel van aluminium, de basis van al onze kozijnen, is dat het weinig onderhoud vergt en lang mooi blijft. We kunnen tevens kogel- en brandwerende puien vervaardigen: denk bijvoorbeeld aan bankgebouwen of overheidsinstellingen.

Aluminium ramen en deuren hebben vele voordelen:

  • Vaak wordt het aluminium behandeld met synthetische materialen, dit zorgt ervoor dat de ramen en deuren goed warmte isoleren.
  • Aluminium ramen en deuren zijn erg duurzaam. Als ze zijn geanodiseerd zijn ze bestand tegen roesten. Omdat ze erg hard zijn zullen ze niet snel kapot gaan.
  • Aluminium ramen en deuren zijn erg onderhoudsvriendelijk. Ze zijn kleurvast, roesten niet en er komen zelden of nooit krassen of beschadigingen op. Dit betekend dat het onderhoud van een aluminium raam of deur beperkt is tot het schoonmaken.
  • Aluminium is waterdicht en winddicht.
  • Omdat aluminium ramen en deuren erg duurzaam zijn, en nooit vervangen hoeven te worden, zijn ze erg milieu-vriendelijk. Als een raam of deur vervangen wordt, kan het aluminium weer opnieuw worden gebruikt. Er is dus bijna geen afval.

Onze producten:
Schüco AWS 65 / 65mm. geïsoleerd
Schüco AWS 70 / 70mm. hoog geïsoleerd
Schüco AWS 75 / 75mm. super geïsoleerd
-Schüco ADS HD
-Schüco ADS 90.SI

Toebehoren:
-Schüco handgrepen en grendels
AWS-Avantec verdektliggend raambeslag
Schüco Bediening en onderhoud

Projecten:
Zie onze referentieprojecten

schwing_und_wendefl~25C3~25BCgel_850x850_gallery_1 ads_hd_gallery