Vliesgevelsystemen

De gevel bepaalt de uitstraling van het pand. Met vliesgevels kunt u unieke een uitstraling meegeven aan uw pand. Alles is mogelijk met het kwalitatief hoogwaardige Schüco vliesgevelsysteem.

De Schüco vliesgevelsystemen FWS 50 en  FWS 60 luiden een nieuwe norm in als het gaat om de combinatie tussen design en duurzaamheid enerzijds en een efficiënte productie anderzijds. Bij het verder ontwikkelen van de bestaande gevelsystemen – met hun kenmerkende overlappende regelconstructie voor een gegarandeerde ontwatering – is goed gekeken naar de optimalisatie tijdens de verwerking en de montage op de bouw. En het gaat soms over kleine details, zoals geprefabriceerde systeemcomponenten die allen bij elkaar opgeteld de fabricage wezenlijk sneller en rationeler maken.

In deze Schüco FWS 50 en FWS 60 zijn verschillende aanzichtbreedten en combinatie mogelijkheden. Om aan de hoge eisen ten aanzien van de thermische isolatie tegemoet te komen is ook een SI-uitvoering mogelijk, waarmee Passiefhuis niveau wordt behaald.

Nieuwe systeemcomponenten maken ook de montage op de bouwplaats rationeler. Een voorbeeld is het innovatieve concept voor de bouwkundige aansluiting, wat de betrouwbaarheid zeer ten goede komt en faalkosten worden vermeden.

Extreem grote ruiten met dito hoge glasgewichten kunnen door een nieuw assortiment glasdragers moeiteloos worden afgedragen en ook hier geldt dat de verwerking preciezer en sneller plaatsvindt.

Onze producten:
Schüco vliesgevels FW50-60/aluminium gevelsysteem 50mm. geïsoleerd
-Schüco vliesgevels FW50SI-60SI / aluminium gevelsysteem 50mm. – 60mm. super geïsoleerd

passivhausfassade_1_gallery previewImage