Bouw en Wonen beurs in Gorinchem – 30 maart tot en met 1 april 2017U vind ons naast het VvE Inspiratieplein! Standnr. 546/547!

Op deze beurs, gericht op woningeigenaren, zullen diverse activiteiten en events georganiseerd worden.

Wij zullen ook op deze beurs aanwezig zijn en willen u graag informeren over onze hoogwaardig geïsoleerde aluminium en stalen gevelelementen.

Elke dag zullen er diverse presentaties plaatsvinden op het VvE Inspiratieplein, waaronder ook spreker:

Alex Bijvank, Schüco Nederland B.V.

“Wij weten hoe” is het motto waarmee wij de verschillende doelgroepen benaderen, goed naar hen te luisteren, ze te begrijpen en om achtereenvolgens de juiste oplossing aan te bieden.

  • Hoe investeerders duurzame gebouwen met een gunstige energiebalans realiseren.
  • Hoe Verenigingen van Eigenaren hun plannen concretiseren en hoeveel eisen er worden gesteld aan het (renovatie)proces, qua planning en budget, rekening houdend met alle eisen en voorwaarden.
  • Hoe architecten hun project betrouwbaar plannen – zonder beperkingen in de vormgeving –
  • Hoe gevelfabrikanten eenvoudiger assembleren en efficiënter monteren. En altijd de bewoner centraal gesteld met het zo min mogelijk veroorzaken van overlast en met het strikt nakomen van afspraken.

Met wereldwijd 4800 medewerkers die hier dagelijks bij Schüco als systeemleverancier aan werken, is het ons doel een leidinggevende positie in de markt te vervullen qua technologie en duurzame producten. Met uitgebreide service en ondersteuning en een breed assortiment gevelsystemen en individuele projectoplossingen.

Tijd: 15.00

Waar: VvE Inspiratieplein

 

Wilt u ook deze presentatie bijwonen en is deze beurs interessant voor u dan nodigen wij u graag uit!

Klik hier voor uw vrijkaarten.

Tevens zien wij u graag verschijnen op onze stand nr. 546/547!

Voor meer informatie over deze beurs bezoek de website Beurs Bouw en Wonen.