De uitstraling en imago in een duidelijke boodschap overbrengen;Daar gaat Marieke voor!

Marieke is onze collega van marketing & communicatie. Ze werkt 5 jaar bij ons, en is een enthousiaste collega die met haar creativiteit de uitstraling van het bedrijf in- en extern promoot.

De uitstraling en imago van het bedrijf in een duidelijke boodschap overbrengen, zowel op social media als op de website en in blogs. We stelden haar een paar vragen:

Welke werkzaamheden geven jou het meeste energie?

“Ik vind het heerlijk om personen, gebeurtenissen en projecten uit te lichten op verschillende manieren”. Ik zeg altijd daar ga ik iets leuk van knutselen”. Om het uit te beelden in tekst en beeld en op verschillende kanalen te zetten; de persoon of item te laten stralen! Presentaties, visuals/brochures omzetten in onze huisstijl behoort ook tot mijn favorieten.

Kun je iets vertellen over de samenwerking en het team waarin je werkt?

Onze organisatie is in korte tijd gegroeid, het is zo mooi om te zien hoe we allemaal meegroeien als een TEAM. Soms hebben projecten even tijd om te landen, maar als ze eenmaal geland zijn, dan zit het echt goed! Neem bijvoorbeeld de introductie van MC Office 365 Teams, net voordat de corona begon stond dit al in onze organisatie, doormiddel van een introductieprogramma wat Marieke Vissers en ik geïntroduceerd hadden. En dat kwam dus heel goed van pas in de coronatijd! Zo trots om te zien dat onze collega’s hier volop mee aan de slag zijn. Iedereen probeert elkaar zo goed mogelijk te helpen en op te vangen.

Leg bij Marieke een opdracht weg en je weet zeker dat ze iets moois neerzet met uitstraling en de juiste opmaak wat ons bedrijf steeds meer bekendheid geeft.

Ze is altijd in voor iets leuks en gezelligs te organiseren; een loyale, goedlachse collega.

 

Ben jij ook altijd in voor iets leuks en gezelligs? Ben jij iemand die zich graag verder wil ontwikkelen in een dynamisch bedrijf? Bekijk dan snel de vacatures en solliciteer!