Denis is geslaagd voor cursus de ProjectleiderHeeft zijn kennis vergroot en heeft zin om het toe te passen in de praktijk!

Denis is in September gestart met de cursus Projectleider, om zijn kennis te vergroten voor zijn nieuwe functie Projectleider. Deze cursus heeft hij gevolgd bij KCD, Kennis Centrum Gevelbouw.

“Ik heb de cursus ervaren als een leerzame cursus. De inhoud was heel duidelijk, gestructureerd en overzichtelijk. Daarnaast was de cursus erg interactief”

Werken aan optimalisatie

“De cursus was gericht op het verbeteren van het proces van een projectleider binnen de gevelbouw. Kritische blik, oplossingsgericht, teamwork en motivatie”

Toepassing in de praktijk

“Met deze cursus is mijn kennis op het gebied van projectteams aansturen aanzienlijk vergroot. Het geleerde zal ik toepassen door de opgedane vaardigheden”

 

Lijkt het jou ook geweldig om SAMEN stappen te zetten en jezelf verder te ontwikkelen?

Iedere dag zijn wij bezig met wat nog beter kan, wij werken volgens de lean-filosofie. Naast productinnovatie vinden we persoonlijke ontwikkeling ook erg belangrijk, voor betrokkenheid en motivatie. Jouw talent vormt onze organisatie.

Wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen een dynamisch team? Bekijk onze vacatures.