“De gebroederlijke sfeer zorgt ervoor dat je je thuis voelt. Dat motiveert!”Stagiaires Sam en Cas hebben hun eindopdracht behaald!

Stagiaires Sam en Cas hebben hun eindopdracht behaald!

Twee toppers van het Avans college Breda

Sam van Stappershoef en Cas van Schijndel, leerlingen van het Avans college Breda leerjaar 3, academie voor Algemeen en financieel management

hebben ieder hun stage-opdracht bij ons afgerond. In de periode van augustus 2019 tot en met januari 2020 hebben Sam en Cas gemeten, meegewerkt en hun onderzoek afgerond.

In samenwerking met onze werknemers zijn ze aan de slag gegaan met hun onderzoeken.

 

De Vraagstukken

Sam heeft deze periode gewerkt aan het inzichtelijk maken van verschillende werkzaamheden en de duur ervan op verschillende werkstations wat gezamenlijk de doorlooptijd van het assemblageproces heeft bepaald.

Cas heeft gewerkt aan de optimalisatie van de processen omtrent voorraadbeheer, waarbij efficiëntere en effectievere processen moet leiden tot het

verminderen van het aantal handelingen, afname van de voorraad met 10 % en het Just In Time aanwezig zijn van de onderdelen per werkstation per fase. 

Door de inbreng en onderzoeksrapporten van die deze heren hebben gepresenteerd kunnen we weer verder werken aan de optimalisatie van onze organisatie.

 

 

Wil je ook een uitdagende stageperiode bij Van Iersel vervullen? Neem dan contact met ons op 0162-683554!

Wij zijn altijd op zoek naar unieke talenten binnen onze organisatie,

bekijk onze vacatures of open sollicitaties ontvangen wij ook graag!