Aan de slag met lean en learn;Waar continue leren en verbeteren centraal staat!

We zijn continue in ontwikkeling en willen als team een prestatie neerzetten waar we met z’n allen trots op kunnen zijn en onze klanten gelukkig van worden.

Hoe doen we dat?  We geven onze medewerkers de kans om zich te ontwikkelingen hierin. Zo zijn Robbin, Denis, Jonathan en Martijn gestart met de training Lean & Learn Professional. Wil je weten hoe zij deze training ervaren? Lees hieronder verder:

Kun je uitleggen wat deze opleiding precies inhoudt?

Robbin “De opleiding biedt veel inzicht in wat Lean en Learn precies inhoudt. Hierin ga je ook verder op de verschillende methodes en kun je handvatten ervaren die je zou  kunnen toepassen in de praktijk”.
Martijn “Bij deze opleiding leer je meer over Lean en Learn en de methodieken die daarbij horen, hoe en waar je ze kunt toepassen en wat het je op kan leveren”.
Jonathan “De cursus Lean en Learn neemt je mee vanaf de basisbeginselen tot de verdere toepassingen van diverse methodieken”.
Denis “Aan de hand van verschillende methodieken storingen verbeteren, waarmee verspillingen geminimaliseerd worden”.

Hoe bevalt de opleiding jou? Vind je het makkelijk of moeilijk en waarom?

Robbin Mij is het zeer goed bevallen, mede door de interactieve opzet van de cursus. Het puntje van de ijsberg wat Lean en Learn had ik al meegekregen. Nu kan ik hier hopelijk ook meer mee doen”.
Martijn “Als je er eenmaal mee bezig bent gaat het redelijk makkelijk, omdat je op een andere manier gaat kijken naar de verschillende processen en ziet dat er met kleine stappen veel verbeterd kan worden”.
Jonathan “De opleiding is prima bevallen. De stof wordt goed en duidelijk uitgelegd (veelal met praktische voorbeelden), het lastige is vooral de grote hoeveelheid informatie”.
Denis “Opleiding is heel interessant, ik was mij er niet van bewust dat er op zoveel verschillende manieren verbeterd kan worden binnen een bedrijf. Opleiding zelf is niet moeilijk.

Hoe nu verder? Is er nog een vervolgtraining?

De heren gaan ieder aan de slag met hun praktijkgedeelte en hebben voor zichzelf een doelstelling opgesteld.

De komende tijd zullen we deze heren gaan volgen over hun ervaringen rondom hun praktijkopdracht.

Wil je meer hierover lezen? Hou dan onze socials in de gaten!

 

Lijkt het jou ook leuk om jezelf te ontwikkelen binnen en bezig te zijn met Lean en Learn?

Wij zijn altijd op zoek naar unieke talenten binnen onze organisatie! Zie onze vacatures