Onze aanpak

“Wij verkopen geen ja, maar…onze mensen bewegen mee in het proces van ontwerp, ontwikkeling en montage. Daarbij zijn we dienstbaar en duidelijk. Dat werkt.”

 

De klant staat bij ons continue in het middelpunt, wij denken met hen mee door persoonlijk contact en leveren dan gewenst maatwerk. Onze aanpak is: doen wat er nodig is, op de beste manier en op het juiste moment. Ons bedrijf bestaat uit gekwalificeerde professionals die vanuit eigen kracht en expertise naadloos invoegen in de keten van toeleveranciers en bouwplanningen.

In 2007 zijn wij gestart met Lean. Dit gedachtegoed is er op gebaseerd dat we als organisatie dagelijks bezig zijn met onze processen optimaliseren en verspillingen reduceren. Hoe hoger het percentage klantwaarde, hoe meer profijt de klant heeft. In die periode hebben we de nadruk gelegd op doorlooptijdverkorting en verspillingen reduceren (alles in de organisatie wat geen klantwaarde toevoegt) in de verschillende processen. Dit heeft geleid tot enorme mooie successen.