Kwaliteit en duurzaamheid

“Wij bieden onze klanten kwaliteit, zonder gedoe”.

 

VMRG-Keurmerk
Van Iersel levert onder gegarandeerde kwaliteit en voldoet daarmee aan de VMRG kwaliteits-eisen en adviezen van de VMRG.

Deze hoge kwaliteit wordt gewaarborgd door de VMRG waarbij we zijn aangesloten. Leden van de VMRG hebben doorlopend contact en blijven zo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en regelgeving in de branche.

We worden regelmatig op onze kwaliteit gecontroleerd door het onafhankelijke keuringsinstituut SKG-IKOB (Stichting Kwaliteit Gevelbouw). De keurmeester van het SKG-IKOB test zoal op: inbraakwerendheid, wind- en waterdichtheid en sterkte- en stijfheid. Bekijk ons VMRG-Keurmerk aluminium en VMRG-keurmerk staal de VMRG-voorwaarden

KOMO attest-met-productcertificaat
Dit certificaat is een erkende kwaliteitsverklaring voor het Bouwbesluit en de woningwet.
Onze producten voldoen aan de BRL2701 vastgestelde producteisen.

Bekijk ons KOMO attest-met-productcertificaat

CE-Markering brand- en/of rookwerende ramen en buitendeuren
In navolging op de certificatie voor vlucht- en paniekdeuren conform NEN-EN 14351 laat Van Iersel Geveltechniek ook haar kwaliteit zien met de certificering voor brand- en rookwerende ramen en deuren. Om deze producten voor een buitengevel op de markt te mogen brengen is het wettelijk verplicht dat de producent gecertificeerd is op de productnorm. Van Iersel is door de Notified Body SKG-IKOB gecertificeerd. Daarmee wordt toezicht gehouden op het productieproces en voldoen we hiermee aan de eisen volgens de NEN-EN 16034. Bekijk onze CE certificaten voor vlucht- en paniekdeuren alsmede voor brandwerende elementen.

VCA-certificaat
VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers.
Het is een veelzijdig programma waarmee wij worden getoetst en gecertificeerd op ons VGM-beheersysteem. Het certificaat biedt ons de basis om iedere dag veilig en gezond te werken en bewust hiermee om te gaan.
Wij als Van Iersel hechten veel waarde aan veiligheid op de bouwplaats. Bekijk hier ons VCA-certificaat.

AluEco
De stichting AluEco bevordert duurzaamheid. AluEco, een initiatief van de VMRG, zorgt in de gevelbouw voor een recycleketen.
Hiermee tonen wij aan dat we ons inzetten voor een verantwoorde recycling van het aluminium afval. Bekijk het certificaat van AluEco

Onze aanpak