Samenwerking

“De winst zit ‘m in de kracht van samen”

 

Van Iersel Geveltechniek is een bedrijf met karakter. Een eerlijk maakbedrijf, met interesse in mensen. We stellen vertrouwen in elkaar en in de mensen met wie we samenwerken. Dat is ons recept voor succes.

Meedraaien in het bouwteam, elkaar kennen en investeren in vertrouwen. Samenwerken aan een efficiënte voorbereiding, ieder op het eigen onderdeel/product invoegen op het juiste moment en met elkaar verantwoordelijkheid nemen voor een snelle doorlooptijd, verantwoorde kosten en de allerbeste kwaliteit. Dat resulteert in uitstekende relaties met onze klanten en een glimlach op het gezicht van onze eindgebruikers. Bij Van Iersel geloven we in ketensamenwerking. Als klein bedrijf zijn we licht op de voeten en wendbaar; we kunnen snel en gemakkelijk aanpassen aan de omstandigheden. Maar het belangrijkste blijft: op het goede moment invoegen in de keten van productie, via de aannemer, in samenwerking met meerdere toeleveranciers.

De aannemer is de leider in bovenstaand proces. Met hem maken wij de afspraken, maar de samenwerking laten we zien in de praktijk, in het team van toeleveranciers waarin wij meedraaien. Daarin is het erg belangrijk dat we onszelf laten zien, vanuit onze eigen kracht, zoals we zijn (en dat zijn sterke dingen)Van Iersel Geveltechniek denkt mee in oplossingen in het gehele proces en kan door de Lean-methode naadloos integreren in het bouwproces zodat we de opdrachtgever ontzorgen. In de markt laten we onszelf zien, vanuit ons eigen vakmanschap. De winst zit ‘m in de kracht van samen. Daar willen we ons in pionieren. Zo bouwen we als Van Iersel-team verder aan een gezond en solide bedrijf.

 

Europees Sociaal Fonds

Van Iersel is continu in ontwikkeling en beweging, kwaliteiten van alle medewerkers worden maximaal benut en ingezet, gericht op het overtreffen van verwachtingen van klanten.

Voor verdere ontwikkeling wordt steun verleend door het Europees Sociaal Fonds.

Erkend leerbedrijf- Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB)

Wij werken samen met SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan.

Samen werken we aan thema’s als erkenning, beroepspraktijkvorming en kwalificaties en diploma’s.

Lees meer: beroepsonderwijs bedrijfsleven

Ambassadeur MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen)

FullSizeRender

Op 31 maart hebben wij het convenant getekend met ATEA, WVS en WAVA/!GO, gevestigd te Oosterhout.

Met deze samenwerking bieden wij iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt op passende wijze te betrekken in ons reguliere arbeidsproces.

Onze aanpak