Over Van Iersel

“Wij willen met plezier en trots samenwerken aan mooie producten waar onze klanten gelukkig van worden!”

 

Wij zijn sinds 2003 hofleverancier bij Koninklijke beschikking, een productiebedrijf met een klinkende reputatie op het gebied van de vervaardiging en montage van kwalitatief hoogwaardige aluminium & stalen kozijnen, vliesgevels en gevelelementen; van advies, tot realisatie en onderhoud. Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw.

Onze ramen, deuren en vliesgevels worden vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige profielen van het topmerk  Schüco. Dit doen we voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers, te weten: aannemers, architecten, woningbouwverenigingen, overheid en particulieren. We werken volgens het Lean-flow principe wat grote zelfstandigheid van onze medewerkers vereist.

“De Van Iersel aanpak is: doen wat er nodig is, op de beste manier en op het juiste moment. Van Iersel bestaat uit gekwalificeerde professionals die vanuit eigen kracht en expertise naadloos invoegen in de keten van toeleveranciers en bouwplanningen. In de keten laten we onszelf zien, vanuit ons eigen vakmanschap. Samen met onze opdrachtgevers, toeleveranciers en collega-bedrijven vormen we graag een goed team, met excellente contacten en een degelijke samenwerking waarbij ieder verantwoordelijkheid neemt; voor de kwaliteit van het eigen werk, maar ook voor het geheel. De winst zit ‘m in de kracht van samen. Daar willen we in pionieren. Zo bouwen we als Van Ierselteam verder aan een gezond en solide bedrijf.”

Over Van Iersel