Stagiaires

Heb je zin om te beginnen aan een uitdagende en afwisselende stage?

Binnen ons team zijn wij op zoek naar stagiaires.

MBO-Leerwerk studenten BBL (Beroeps Begeleidende Leerweg)

Wil jij productie-specialist worden via het traject BBL (werken en leren)? Dan hebben wij voor jou een afwisselende opleidingsplaats.

Voor de opleiding tot constructiebankwerker zijn wij met ingang van heden op zoek naar gemotiveerde en doortastende BBL-studenten die de BBL-route willen volgen.

Dit betekent dat je naast leerling ook werknemer wordt. Je zult gedurende het werk-en leertraject bij ons begeleid worden door onze praktijkopleider.

Werk-omschrijving:

Je leert op een juiste wijze assembleren van gevelelementen en delen ervan.

Het monteren van diverse hang- en sluitwerken, het aanbrengen van rubber in ramen en deuren en het afmonteren van (vlies)gevels: hier wordt je wegwijs in gemaakt door je praktijkopleider en collega’s. Zo doe je je ervaring op en zorgen wij dat je je praktijk-opdrachten van je studie glansrijk haalt.

Voor meer informatie zie ook: www.-sbb.nl

Vanaf September 2021 weer gevraagd: HBO studenten om een stageopdracht in te vullen.

Vind jij het leuk vind om processen op te zetten en heb je een goede kennis van IT, waardoor de juiste tools ontwikkeld kunnen worden?

Een projectleider die het voorwerk verricht, de juiste mensen binnen de organisatie erbij betrekt en het project implementeert

De werkzaamheden zijn zeer gevarieerd; onderzoek, conceptvorming, analyse en adviesrapportage. Het gaat dus om een zeer zelfstandige stage waar je snel veel kunt leren door toepassingen in de praktijk.

De volgende woorden zijn jou op het lijf geschreven:

  • IT professional (jij vindt snel je weg in systemen en weet hoe je de juiste informatie eruit haalt)
  • Communicatief vaardig (jij moet immers in gesprek over de wensen )
  • Kartrekker (jij leidt het project)
  • Strategisch inzicht (jij begrijpt wat de organisatie op lange termijn nodig heeft en bent ook in staat jezelf bij te sturen en aan te scherpen indien nodig)

 

Heb jij zin om bij ons je stageopdracht te vervullen? Of wil je eerst meer informatie over de opdracht? Stuur je sollicitatie per mail of neem telefonisch contact met ons op!

Over Van Iersel