Service & onderhoud door Fenestro Gevelbeheer

Fenestro Gevelbeheer is een onderdeel van Van Iersel Geveltechniek.

Naast (garantie)service, zijn zij gespecialiseerd in advies en onderhoud van alle gevelelementen die door Van Iersel Geveltechniek worden geproduceerd.

Fenestro Gevelbeheer:

Met het juiste onderhoud verlengt u uw levensduur van de gevels en al haar onderdelen, waardoor vervanging wordt uitgesteld of zelfs voorkomen. Uw hang- en sluitwerk zal hierdoor soepeler blijven werken en slijt minder snel. Ook voor een goede werking en capaciteit van uw roosters is onderhoud noodzakelijk. Wij bieden u advies over preventief en/of meerjaren onderhoud en kunnen dit ook voor u uitvoeren.

Het op de juiste manier afstellen en onderhouden van kozijnen en gevels zal de vochtintreding en tochtproblemen voorkomen. Daarnaast zullen ramen en deuren hierdoor minder gevoelig zijn voor inbraak en worden storingen voorkomen.

Dit alles gebeurt vanzelfsprekend door specialisten die werken met veilige producten en volgens de geldende richtlijnen.

Wanneer u een defect aan een of meerdere ramen en/of deuren heeft is het van belang dat u zo snel mogelijk contact opneemt met het team Fenestro Gevelbeheer. Op basis van de situatie maakt een medewerker een afspraak voor een servicebezoek of plan uw afspraak zelf online in:

Kunt u zelf onderdelen vervangen aan uw ramen en/of deuren verwijzen wij u graag naar onze webshop.