Stage-opdracht Engineer

Stage opdracht Engineer

Integratie Revit in engineeringsproces

Welkom bij de Van Iersel Familie

Van Iersel Geveltechniek is een groeiend familie bedrijf met een gezellig team dat gespecialiseerd is in de engineering , productie en montage van kwalitatief hoogwaardige aluminium en stalen kozijnen, vliesgevels en gevelelementen voor renovatie en nieuwbouw. We werken volgens het Lean-flow principe wat grote zelfstandigheid van onze medewerkers vereist. Bij Van Iersel Geveltechniek staat de kracht van samen centraal.
Als stagiair bij Van Iersel Geveltechniek ben je een volwaardig lid van ons team waarbinnen je je bezig houd met de opdracht: integratie van Revit binnen het bedrijf

Wij zetten graag SAMEN stappen met jou!

Iedere dag zijn wij bezig met wat nog beter kan, wij werken volgens de lean-filosofie. Naast productinnovatie vinden we persoonlijke ontwikkeling ook erg belangrijk, voor betrokkenheid en motivatie. Jouw talent vormt onze organisatie.

Aanleiding en belang bij de opdracht:

Door een veranderende vraag uit de markt, grotere projecten en een ander type opdrachtgever krijgen we bij Van Iersel steeds vaker de vraag een meer hoogwaardig model aan te leveren. Momenteel kan onze Engineeringsafdeling hier nog niet aan voldoen wat als gevolg heeft dat we deze kennis en arbeid over het modelleren bij andere engineeringsbureaus moeten inkopen.
Dit is zeer onwenselijk aangezien we sterker staan als organisatie in de markt wanneer we deze kennis zelf in huis hebben.
Met als doel om het engineeringsproces te optimaliseren en te professionaliseren. Dit om volgens onze LEAN-filosofie zo veel mogelijk verspilling uit te sluiten en daardoor hoogwaardige projecten te kunnen blijven maken.

Opdrachtomschrijving en onderzoeksvraag:

Om te kunnen blijven voldoen aan de veranderende vraag, zijn we opzoek naar een stagiair (van bijv. opleidingen: Bouwkunde) die met ons wil werken aan een uitdagende opdracht. Deze opdracht is te splitsen in twee hoofdonderdelen:
In deel één van de opdracht maak je een nieuwe standaard waarmee projectinformatie en 2D-details op een zo optimaal mogelijk manier geëxporteerd kunnen worden naar een duidelijk en compleet overzicht.
In deel twee van de opdracht zorg je ervoor dat alle parameters die in de Schüco-applicatie worden meegegeven aan het ingevoerde gevelelement leesbaar zijn in het 3D-basismodel, dit komt voort uit de teken- en productie-applicatie van ons systeemhuis Schüco.
Daarnaast het onderzoek of het mogelijk is dat het ingevoerde gevelelement in de Schüco-applicatie en het 3D-basismodel aan elkaar “gelinkt” blijven. Waardoor er bij een evt. aanpassing van het element deze aanpassing maar op één plaats ingevoerd hoeft te worden.

SchucalRevit

Heb jij interesse en zin in deze KANS?

Stuur een naar personeelszaken@ierselbv.nl en kom binnenkort kennismaken met ons!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.