Brandwerende automatische schuifdeuren EW30/EW60

 

Brandwerende schuifdeuren zijn een belangrijk element in de veiligheid van gebouwen en hun gebruikers. Het is daarom van groot belang dat deze deuren aan de hoogste normen voldoen. Stalen Ramenfabriek van Iersel is een expert op het gebied van brandwerende schuifdeuren en realiseert de hoogste kwaliteit oplossingen.

Met een openingsbreedte van 800 tot 2000 mm is deze schuifdeur geschikt voor diverse toepassingen. Bovendien zijn wij uniek in de markt door onze brandwerende schuifdeuren met een hoogte tot max 3000 mm.

We werken samen met TORMAX. TORMAX is een toonaangevend merk op het gebied van automatische deursystemen en biedt diverse aandrijvingen aan die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid, efficiëntie en betrouwbaarheid. De TORMAX aandrijvingen maken gebruik van borstelloze AC synchroom motoren, wat niet alleen zorgt voor een zeer duurzame constructie, maar ook voor een geluidloze werking. Daarnaast biedt TORMAX de keuze uit een accupakket of noodopen elastieksysteem, zodat u altijd kunt rekenen op een veilige werking van uw deuren.

Onze brandwerende schuifdeuren zijn uitermate geschikt voor gebruik in onder andere ziekenhuizen, hotels en kantoren, waar een stille werking van de deuren van groot belang is.

 


Geïsoleerde Stalen buitenpuien

Geïsoleerde stalen buitenpuien geeft uw woning een strakke industriële, landelijke uitstraling, maar een erg belangrijk voordeel is het onderhoudsgemak. Een andere reden is dat deze thermisch onderbroken stalen profielen, in combinatie met energiebesparend HR ++ glas, uw wooncomfort verhogen en uw energierekeningen verlagen. Geïsoleerde buitenpuien kunnen in elke maat en met uiteenlopende raampartijen worden geleverd en worden ter plaatse vakkundig geïnstalleerd.

Kenmerken:

-Thermisch onderbroken staalprofiel om koudebruggen te voorkomen
-Slank profiel
-Poedercoating in een Ral-kleur naar keuze
-Op maat gemaakt
-Dubbelglas HR++ of Tripleglas met zwarte strip aan de binnenzijde van het glas

Vele mogelijkheden zijn mogelijk qua ontwerp van de ramen en deuren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem voor een compleet overzicht van de mogelijkheden voor uw project contact met ons op! Wij staan u graag te woord en nodigen u van harte uit voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek in onze showroom.

Wij denken graag met u mee voor de uitwerking, bel ons voor het maken van een afspraak op nummer 0162-683554 of mail ons staalcalculatie@ierselbv.nl.

Zie ook: Projecten

Wilt u meer informatie ontvangen kunt u ook onderstaand contactformulier invullen:

 -24 december tot en met 4 januari 2019

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Stalen brandwerende deuren

Schuifdeuren

Automatische schuifdeuren van het systeem Forster worden geleverd inclusief schuifdeuraandrijvingen. Ze kenmerken zich door de hoge mate van brandwerendheid. De schuifdeuren zijn leverbaar in de gewenste kleuren. In verband met geteste afmetingen zijn deze schuifdeuren uitermate geschikt voor ziekenhuizen en gezondheidszorg of andere locaties waar een ruime doorgang gewenst is.

Daarnaast zijn de brandwerende deuren toepasbaar  voor woning- en uitliteitsbouw, zowel renovatie als nieuwbouw.
De deuren bieden comfort van een normale schuifdeur echter in geval van nood zorgen ze voor een veilige brand- en rookwerende afsluiting.

  • 30-60-90 minuten brandwerend
  • Geschikt als toepassing met hoge gebruiksfrequentie
  • Getest volgens NEN 6069
  • Toepasbaar in o.a. kantoren, industrie en openbare gebouwen

Draaideuren

Automatische draaideuraandrijvingen zijn zeer praktisch: ze sluiten hermetisch en zijn zeer gemakkelijk te installeren. Er zijn geen grenzen aan het deurconcept: bestaande manuele deuren kunnen snel en eenvoudig geautomatiseerd worden. Automatische draaideuren verhogen het comfort en bieden een gemakkelijke oplossing voor mindervaliden.

Kenmerken:
-Tormax aandrijving
-Förster profielseries

 

Advies

Onze producten worden gemaakt op basis van specifieke klantwensen. U kunt reeds in een vroeg stadium van het ontwerp al een beroep doen op onze kennis. 

Wij denken graag met u mee voor de uitwerking, bel ons voor het maken van een afspraak op nummer 076 – 209 35 60 of mail ons staalcalculatie@ierselbv.nl.

Zie ook: Projecten

Wilt u meer informatie ontvangen kunt u ook onderstaand contactformulier invullen:

 -24 december tot en met 4 januari 2019

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Stalen design vergaderruimtes

Stalen design vergaderruimtes

Met stalen kozijnen creëer je een open, maar toch ook een geluidswerende ruimte.

De slanke stalen profielen geven de ruimte hierdoor een design-look; een perfecte vergaderruimte!

Wij denken graag met u mee voor de uitwerking, bel ons voor het maken van een afspraak op nummer 0162-683554 of mail ons staalcalculatie@ierselbv.nl.

Zie ook: Projecten

Wilt u meer informatie ontvangen kunt u ook onderstaand contactformulier invullen:

 -24 december tot en met 4 januari 2019

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.Nieuwsarchief

Gepubliceerd: | bekijk >
Gepubliceerd: | Projectpresentaties in Façades 2022! bekijk >
Gepubliceerd: | Heb jij een goed gevelgevoel? bekijk >
Gepubliceerd: | De veiligheidsladder in theorie en praktijk bekijk >