Brandwerende automatische schuifdeuren EW30/EW60

 

Brandwerende schuifdeuren zijn een belangrijk element in de veiligheid van gebouwen en hun gebruikers. Het is daarom van groot belang dat deze deuren aan de hoogste normen voldoen. Stalen Ramenfabriek van Iersel is een expert op het gebied van brandwerende schuifdeuren en realiseert de hoogste kwaliteit oplossingen.

Met een openingsbreedte van 800 tot 2000 mm is deze schuifdeur geschikt voor diverse toepassingen. Bovendien zijn wij uniek in de markt door onze brandwerende schuifdeuren met een hoogte tot max 3000 mm.

We werken samen met TORMAX. TORMAX is een toonaangevend merk op het gebied van automatische deursystemen en biedt diverse aandrijvingen aan die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid, efficiëntie en betrouwbaarheid. De TORMAX aandrijvingen maken gebruik van borstelloze AC synchroom motoren, wat niet alleen zorgt voor een zeer duurzame constructie, maar ook voor een geluidloze werking. Daarnaast biedt TORMAX de keuze uit een accupakket of noodopen elastieksysteem, zodat u altijd kunt rekenen op een veilige werking van uw deuren.

Onze brandwerende schuifdeuren zijn uitermate geschikt voor gebruik in onder andere ziekenhuizen, hotels en kantoren, waar een stille werking van de deuren van groot belang is.