Brandwerende deuren

Schuifdeuren

Automatische schuifdeuren van het systeem Förster worden geleverd inclusief schuifdeuraandrijvingen. Ze kenmerken zich door de hoge mate van brandwerendheid. De schuifdeuren zijn leverbaar in de gewenste kleuren. In verband met geteste afmetingen zijn deze schuifdeuren uitermate geschikt voor ziekenhuizen en gezondheidszorg of andere locaties waar een ruime doorgang gewenst is.

Daarnaast zijn de brandwerende deuren toepasbaar  voor woning- en uitliteitsbouw, zowel renovatie als nieuwbouw.
De deuren bieden comfort van een normale schuifdeur echter in geval van nood zorgen ze voor een veilige brand- en rookwerende afsluiting.

Draaideuren

Automatische draaideuraandrijvingen zijn zeer praktisch: ze sluiten hermetisch en zijn zeer gemakkelijk te installeren. Er zijn geen grenzen aan het deurconcept: bestaande manuele deuren kunnen snel en eenvoudig geautomatiseerd worden. Automatische draaideuren verhogen het comfort en bieden een gemakkelijke oplossing voor mindervaliden.

Kenmerken:
-Tormax aandrijving
-Förster profielseries

Advies

Onze producten worden gemaakt op basis van specifieke klantwensen. U kunt reeds in een vroeg stadium van het ontwerp al een beroep doen op onze kennis. 

Wij denken graag met u mee voor de uitwerking, bel ons voor het maken van een afspraak op nummer 0162-683554.