Vacature ervaren Tekenaar / Werkvoorbereider StaalPlannen/organiseren/begeleiden van projecten? Herken jij jezelf hierin?

Als tekenaar/werkvoorbereider zorg je voor het calculeren, ondersteunen en voorbereiden van alle werkzaamheden binnen een project. Jij bent verantwoordelijk voor werktekeningen, planningen, werkinstructies en de inkoop van materialen.

Voornaamste taken en verantwoordelijkheden zijn:

  • Voorbereiden productieactiviteiten zoals tekenen en het verzorgen van de projectinkopen
  • Plannen/organiseren/begeleiden van de projecten, bewaken van de voortgang van de productie

In de functie komen zowel technische, commerciële als financiële aspecten voor; waaronder tekenen, inkoop, calculatie, meer- /minderwerk, relatiebeheer, contracten, bouwbesluit, communicatie en logistiek rond bouwkundige werken.  Om deze processen goed en efficiënt te organiseren maken wij gebruik van het 2D-tekenprogramma Logikal.

Kennis en ervaring op het gebied van metaalbewerking/bouwkunde zijn noodzakelijk voor een goede uitoefening van deze functie. Het is belangrijk in korte tijd een goede productkennis eigen te maken. In verband met van een toenemend aantal werkzaamheden is ruime ervaring met Logikal beslist een pré.

 

Wij vragen:

  • Ervaren werkvoorbereider op MBO/HBO-niveau richting Bouwkunde
  • Werkervaring in een productie-omgeving, bij voorkeur geveltechniek
  • Ruime ervaring met 2D CAD/CAM-programma Autocad
  • Kennis en ervaring op het gebied van metaalbewerking/bouwkunde
  • Een teamspeler met een sociale inslag
  • Zeer geconcentreerd en accuraat kunnen werken

 

Wij bieden:

Een zelfstandige functie met diversiteit en groeimogelijkheden binnen een gezellig en enthousiast team met uiteraard een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd en herken je jezelf in een van de bovenstaande profielen stuur ons dan je motivatie bij voorkeur per e-mail naar:  info@ierselbv.nl t.a.v.: afdeling personeelszaken.

Lees meer Over Van Iersel

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.