Veel projecten en opdrachtgevers bevinden zich “boven de rivieren!”daar is kantoor Rotterdam een mooie uitvalbasis voor!

Sinds 2019 hebben we ook een kantoor in Rotterdam. Twee van onze collega’s zijn hier 4 dagen in de week te vinden.

Richard de Graaf vertelt graag over zijn bevindingen:

 

Hoe bevalt het werken op de locatie in Rotterdam?

Ik werk 1 dag in de week in Made, de rest in Rotterdam! Dat bevalt mij prima!

Wat is een groot voordeel om op deze locatie te werken?

Het grootste voordeel is de reistijd. Geen last van files. Met de auto ben ik nu een klein kwartiertje onderweg, maar als het enigszins kan ga ik op de fiets.

Kun je op deze manier goed communiceren met het kantoor in Made?

Er zijn genoeg communicatiemiddelen beschikbaar. Gewoon ouderwets per mail of telefonisch, maar vooral de chat-functie in Teams gebruik ik veel om bijvoorbeeld iets met werkvoorbereiding te overleggen. Dat werkt goed om snel bestanden te delen of mee te kijken op elkaars beeldscherm. Maar één keer in de week in Made op kantoor is absoluut noodzakelijk, anders ben je geen onderdeel van het bedrijf maar word je een extern tekenbureau.

Veel projecten en opdrachtgevers bevinden zich tegenwoordig “boven de rivieren”, daar is kantoor Rotterdam een mooie uitvalsbasis voor. Hier zouden “we” best meer gebruik van kunnen maken. Er is hier altijd een extra werkplek beschikbaar!

Wij zijn altijd op zoek naar unieke talenten! Woon jij in de omgeving van Rotterdam, en wil je niet veel reistijd afleggen?

Kijk dan even bij onze vacatures