“Je mannetje staan!”Van Iersel heeft 6 vrouwen en we zoeken er meer!

Ben ik een vrouw met lef die haar mannetje staat in een mannenwereld werd me gevraagd?
Antwoord is dat ik enorm graag met mannen werk en het voelt tussen hen voor mij als thuis.
Samenwerken met mannen is vaak duidelijk, eerlijk en recht door zee. Ik heb enorm veel plezier tijdens mijn werk en passie voor het vak.
Ik voel me gehoord en gewaardeerd. Persoonlijke groei vind ik heel belangrijk en daar krijg ik bij Van Iersel alle mogelijkheden voor.

De communicatieve vaardigheden, inlevingsvermogen en overtuigingskracht zijn competenties die je bij vrouwen vaak aantreft.
Een werkcultuur waar je je welkom voelt, waar we altijd samen op zoek gaan naar talenten en de optimale samenwerking.

Mannen zijn over het algemeen gericht op de technische inhoud en het resultaat; dit ligt mij goed en kan mijn kwaliteiten hiervoor goed inzetten.
Vrouwen kijken met een andere blik naar het werk dan mannen. Ook hebben vrouwen vaak andere vaardigheden dan mannen, dit zorgt voor meer diversiteit en een andere aanpak.

Uit onderzoek blijkt dat gemengde teams beter presteren, omdat deze verschillende vaardigheden elkaar aanvullen. Door de digitalisering en automatisering van de werkzaamheden wordt het werken in de techniek anders.

Welke functie wil jij bij Van Iersel als vrouw vervullen?
Als vrouw kun je bij ons alle functies vervullen die wilt. Op dit moment hebben wij een aantal vacatures openstaan, zie onze vacatures