VvE informatiebijeenkomsten oktober / november 2018Duurzaamheid, veilig en gezond wonen, wij vertellen u er graag meer over!

 

Van Iersel geveltechniek is te vinden op de informatiemarkt om u te informeren/adviseren op het gebied van renovatie en onderhoud:

Donderdag 25 oktober 2018           Congrescentrum 1931 Brabanthallen – Den Bosch

Maandag 5 november 2018             Supernova Utrecht

 

 

VvE Belang informatiebijeenkomsten

In een dag op de hoogte zijn van de belangrijkste ontwikkelingen rondom VvE’s. Dat is het doel van de informatiedagen die VvE Belang dit najaar op 10 plaatsen in het land organiseert.

De 1,2 miljoen appartementseigenaren en de meer dan honderdduizend bestuursleden van de VvE kunnen zich tijdens deze dagen over de laatste ontwikkelingen laten informeren.

Over de Wet verbetering functioneren VvE’s. De laatste stand van zaken met het nieuwe modelreglement. Over energiebesparing en energietransitie, de route naar een gasloos 2050. Ook het functioneren van de VvE zelf, haar financiën en het onderhoud aan het gebouw komt aan bod.

Deelname aan de informatiedagen is gratis. Aanmelding kan via www.vvebelang.nl

Appartementseigenaren zijn automatisch lid van de VvE. Haar belangrijkste taak is het goed beheren van het gebouw. Daarbij zijn duurzaamheid, veilig en gezond wonen en onderhoud belangrijke thema’s. Een andere grote opgave voor VvE’s ligt opgesloten in het Energieakkoord. In 2050 moeten alle VvE’s energieneutraal zijn.

VvE belang is het kenniscentrum van en de belangenorganisatie voor de VvE. Zij organiseert jaarlijks deze informatiedagen om bestuursleden en individuele eigenaren te helpen met hun taken.