We zijn gestart met de bouw van ons nieuwe pand in Breda!Een volgende stap in groeiambitie

“Made zit in ons hart, daar ligt een groot gedeelte van onze geschiedenis…maar de verhuizing naar Breda biedt innovatie, kwaliteit en continuïteit voor opdrachtgevers en medewerkers.”

Ruimte

Deze verhuizing geeft de nodige ruimte om op alle vlakken stevig door te groeien: we hebben als team een duidelijke koers voor de toekomst uitgestippeld.

Met onze aanpak kunnen we de innovatie, kwaliteit en continuïteit voor opdrachtgevers en medewerkers waarborgen. Onze kracht zit in de manier waarop we werken: de kracht van samen, onze klant staat bij ons in het middelpunt. we denken mee en leveren gewenst maatwerk.

We zijn een bedrijf met karakter met interesse in mensen, vertrouwen in elkaar en in de mensen met wie we samenwerken. Deze kernwaarden zijn verankerd in ons bedrijf.

Team

De nieuwe locatie biedt ruimte aan de huidige medewerkers en zal er genoeg ruimte zijn voor groei. De afdelingen aluminium en staal, die nu is gevestigd op een nevenvestiging zal nu onder een dak komen in Breda, dit zorgt voor nog meer teamverband en een eenduidige operatie vanuit 1 hoofdlocatie.

Onze expertise

Sinds 1903 hebben wij ervaring in verschillende vakgebieden. We leggen de focus op aluminium en stalen gevelelementen voor de zakelijke markt. De markt waarin wij ons bewegen is continue in ontwikkeling wat van ons vereist dat we flexibel zijn en blijven. Dit doen wij samen in ketensamenwerking, dat is onze kracht!

Wil je op de hoogte blijven van de bouw van ons nieuwe pand? Hou dan onze socials en deze pagina in de gaten. Wij zullen regelmatig een nieuwe update doen.