Van Iersel
aluminium geveltechniek
Onze
partners
Over van Iersel
aluminium geveltechniek

Aluminium is onze belangrijkste grondstof. Al meer dan veertig jaar werken wij nauw samen met Schüco en inmiddels zijn wij uitgegroeid tot dé Schüco-specialist in Nederland. We kennen de Schüco-materialen en -producten tot in detail en zijn altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en productinnovaties. Hierop anticiperen we met onze eigen inventiviteit.

Onze producten dragen bij aan een aangenaam werkklimaat in kantoren. We bieden ramen en deuren die uitstekend isoleren en een hoge geluidsreductie bieden. Ze blijven gemakkelijk te bedienen, zelfs bij intensief gebruik. Een groot voordeel van aluminium, dat als basis dient voor al onze kozijnen, is dat het weinig onderhoud vergt en langdurig mooi blijft. Daarnaast zijn we in staat om kogel- en brandwerende puien te vervaardigen, bijvoorbeeld voor bankgebouwen of overheidsinstellingen.

Onze
PRODUCTEN

Onze aluminium producten dragen bij aan een aangenaam binnenklimaat in kantoren. We bieden ramen en deuren die uitstekend isoleren en een hoog niveau van geluidsreductie bieden. Zelfs bij intensief gebruik blijven ze altijd gemakkelijk te bedienen. Een groot voordeel van aluminium, dat de basis vormt van al onze kozijnen, is dat het weinig onderhoud vergt en langdurig zijn esthetische kwaliteit behoudt.

onze
projecten
De veelzijdige projecten van Van Iersel Geveltechniek belichamen vakmanschap en innovatie, waarbij we de architectonische visie tot leven brengen in de vorm van passende geveloplossingen; van opvallend en indrukwekkend, tot bewust ingetogen.
Kantoren
Kantoorgebouw Paulina Maasdijk
Renovatie
Gestapelde woningbouw
Nieuwbouw
Byondis Nijmegen (voorheen bekend als Synthon Biopharmaceuticals)
-
Van Iersel aluminium
-
Van Iersel aluminium
-
Van Iersel aluminium
-
Van Iersel aluminium
-
Van Iersel aluminium
-
Van Iersel aluminium
-
Van Iersel aluminium
-
Van Iersel aluminium