over
Renovatie
De voordelen van duurzame geveltechniek voor jouw renovatie.
Enorme Energiebesparing – besparingspotentieel met nieuwe aluminium ramen en deuren

De energiekosten stijgen gestaag, daar kun je niets aan doen. Waar je echter wel iets aan kunt doen is ervoor zorgen dat jouw energieverbruik niet tot onbetaalbare hoogten stijgt. Heb je al eens de isolatie van je huis gecontroleerd? En dan met name ramen die ouder zijn dan 20 jaar. Deze blijken vaak lek te zijn. Door een efficiënte isolatie kun je aanzienlijk op je kosten besparen. Met nieuwe aluminium ramen en deuren kun je zelfs dankzij de modernste technieken maximaal 80% op je kosten besparen.

Aluminium ramen en deuren zijn niet alleen bekend vanwege hun geavanceerde functionaliteit, maar tevens vanwege hun wooncomfort en esthetiek. Ontdek onze omvangrijke keuze aan beslagen en grepen en laat je inspireren door het veelzijdige kleuraanbod.

Maak bij het isoleren van jouw huis geen compromissen. Aluminium ramen en deuren staan garant voor de hoogste energiezuinigheid. Zo zorg je voor aanzienlijk lagere stookkosten. Daarnaast kun je besparen door een efficiënte ventilatie. Ook hiervoor hebben wij een geschikte oplossing.

Vermeerdering van de waarde en nieuwe uitstraling van jouw woning

Er zijn verschillende mogelijkheden jouw complex een compleet nieuwe uitstraling te geven.

Onze aluminium ramen en deuren zijn in verschillende kleuren en uitvoeringen te bestellen die jouw pand/complex een geheel nieuwe uitstraling geven. Aluminium isoleert goed, biedt weinig onderhoud en geeft langdurig resultaat.

Lees ook: aluminium ramen en deuren en duurzaamheid

Jij kunt het volgende besparen

Voor een eengezinswoning met 143,8 m2 gebruiksoppervlak en een raamoppervlak van 26,4 m2, bouwjaar ongeveer 1980, komt in dit geval neer op een besparing van 51kWh/(m2a) resp. 730 liter stookolie per jaar. Door 730 liter minder stookolie te verbranden, komt er jaarlijks 2 ton minder CO2 in de atmosfeer terecht (dit komt overeen met ongeveer 10.000 autokilometers of een CO2-volume van 1.250 m3).

Sterk isolerende werking – Maximale thermische isolatie
Met Uf-waarden van 0,8 tot 1,6 W/(m2K) bereiken onze ramen een maximale thermische isolatie. Deze maximale waarden zijn bijvoorbeeld haalbaar bij aluminium kozijnen door een grotere isolatiezone met isolatiebrug met schuimsamenstelling, een geoptimaliseerde middenafdichting en een nieuw principe van thermische isolatie in de glas-sponning.

Comfortabele en veilige woning – Eenvoudig gevaren uitsluiten

Een veilig gevoel heeft vooral ook te maken met de zekerheid van goed beschermd te zijn – tegen wind en weer – maar ook tegen inbrekers. De onzichtbare maar zeer effectieve systemen zorgen voor die veiligheid. Uiteindelijk mag een verbeterde inbraakbeveiliging niet leiden tot minder esthetiek. Zo bieden de huidige generatie aluminium ramen met niet zichtbaar ingebouwd beslag een hoge standaardbescherming die met behulp van extra veiligheidsvergrendelingen tot weerstandsklasse 3 (RC3) verhoogd kan worden. Afsluitbare grepen in een harmonisch design en een comfortabele sluitcontrole met signaleringsfunctie voor het sluiten van ramen bij het verlaten van het huis maken het aanbod compleet.