over
Van Iersel
Geveltechniek!
Onze
aanpak

Onze aanpak is simpel: we doen wat nodig is, op de beste manier en op het juiste moment. Ons team bestaat uit bekwame professionals die hun eigen expertise naadloos integreren in de toeleveringsketen en bouwplanningen.

In 2007 hebben we Lean-principes geïntroduceerd in onze organisatie. Deze filosofie is gebaseerd op het idee dat we continu onze processen optimaliseren en verspilling minimaliseren. Hoe meer waarde we voor onze klanten kunnen creëren, hoe groter hun voordelen. Tijdens die periode hebben we ons vooral gericht op het verkorten van doorlooptijden en het verminderen van verspilling (alles in de organisatie dat geen waarde toevoegt voor de klant) in verschillende processen. Dit heeft geleid tot aanzienlijke successen.

Lees meer
Over ons

Als gerenommeerd productiebedrijf hebben we een sterke reputatie opgebouwd in het vervaardigen en monteren van hoogwaardige aluminium en stalen kozijnen, vliesgevels en gevelelementen. Van advies en realisatie tot onderhoud, bieden wij uitgebreide diensten aan op het gebied van zowel renovatie als nieuwbouw. Onze ramen, deuren en vliesgevels worden met uiterste zorg geproduceerd uit hoogwaardige profielen van het gerenommeerde merk Schüco. Dit doen we voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers, zoals aannemers, architecten, woningbouwverenigingen, overheid en particulieren.

Bij ons staat het Lean-flow principe centraal, waarbij grote zelfstandigheid van onze medewerkers vereist is. Deze aanpak stelt ons in staat om efficiënt te werken en uitstekende resultaten te leveren.

We blijven ons inzetten voor vakmanschap en streven naar de hoogste kwaliteit in alles wat we doen. Onze jarenlange ervaring en expertise stellen ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Met een focus op duurzaamheid, betrouwbaarheid en klanttevredenheid streven we ernaar om verwachtingen te overtreffen en langdurige relaties op te bouwen.

Bij van Iersel Geveltechniek streven we ernaar om de grenzen van geveloplossingen te verleggen en bij te dragen aan de realisatie van duurzame, esthethische en functionele gebouwen. Onze missie is om onze klanten te inspireren door middel van innovatieve, hoogwaardige geveltechniek. We verbinden vakmanschap met technologie om oplossingen te bieden die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel duurzaam zijn. Onze toewijding aan klanttevredenheid, samenwerking en duurzaamheid vormen de kern van ons werk.

Onze visie bij Van Iersel Geveltechniek is om wereldwijd erkend te worden als dé voorloper in geveltechnische oplossingen. We streven ernaar om de standaard te zetten in vakmanschap, innovatie en klantgerichtheid in onze sector. We geloven in voortdurende groei en blijven ons inzetten voor het bieden van waarde aan onze klanten en het behouden van een positieve en duurzame relatie met onze partners. Onze visie is gebaseerd op uitmuntendheid, integriteit en een voortdurende drang naar innovatie en verbetering.

Ruud van den Bergh
Uitvoerder
Frank Vissers
Productie en planning
Corné van den Broek
Projectleider
Lars van Rooij
Commercieel medewerker en duurzaamheidsanalist
Job van Iersel
Accountmanager
Mario van Nijnatten
Accountmanager
Alexander Potters
Projectleider
Richard Segeren
Hoofd montage
Denis Memishoski
Projectleider
ons team